Reparation af elektronik til både

Oplever du problemer med elektronikken ombord på båden? Eller er noget pludseligt gået i stykker, der betyder, at resten af systemet på båden ikke længere virker optimalt? Så står jeg klar til at hjælpe dig. Hos JSJ Teknik kan jeg hjælpe dig med stort set alle former for reparation af elektronik til både i blandt andet Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland. Jeg løser dog også gerne opgaver for kunder i resten af landet. Det gælder, uanset om det er elektronikken på din lystbåd eller din erhvervsbåd, der driller.

Fejlsøgning og efterfølgende reparation af elektronik udføres

Uanset hvilke apparater og systemer du har ombord på din båd, som går i stykker, eller som ikke fungerer, som de skal, så kan jeg være behjælpelig med at undersøge, hvor problemet ligger henne ved hjælp af en fejlsøgning.

Hvis jeg ved min fejlfinding vurderer, at der er behov for en reparation af elektronik på båden, så sørger jeg efterfølgende for at bestille alt det nødvendige ekstraudstyr hjem. Herefter monterer og installerer jeg det, så du ved, at det hele igen virker, som det skal.

Mange lystbåde i dag fungerer jo lidt som et flydende sommerhus, og derfor kan der være meget elektronik ombord, som potentielt kan gå i stykker eller opføre sig underligt. Uanset hvad er der dog ingen grund til, at du skal sejle rundt med systemer, der ikke virker.

Ofte er der tale om instrumenter, der risikerer at gå ned eller gå i stykker, og disse kan være svære at være foruden, når du befinder dig på en båd. Uanset om du har haft skaden i kort tid eller over en længere periode, er jeg parat til at hjælpe dig med den nødvendige reparation af elektronik på din båd.

Hvilke reparationer kan jeg varetage?

Jeg har stor erfaring inden for marineelektronik, og jeg kan derfor varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med reparation af elektronik på din båd. Det kan for eksempel være reparation af:

 • Navigationsudstyr
 • Motor
 • Radarudstyr
 • Antenner
 • GPS-tracker
 • Radio og TV
 • AIS
 • Instrumenter
 • Autopilot
 • Ekkolod
 • Kortplotter
 • Lys.

Jeg har døgnservice i forbindelse med elektronikreparation på båden

Det er aldrig til på forhånd at vide, hvornår elektronikken på din båd går i stykker. Går dit allervigtigste styresystem ned på en søndag, eller er du på en helligdag langt om længe blevet så træt af det, der ikke virker ordentligt på din båd? Bare rolig.

Jeg har døgnservice på telefonen, så du kan altid ringe til mig eller lægge en besked, hvis jeg ikke svarer. Du er naturligvis også altid velkommen til at sende mig en e-mail, og så vil jeg vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er sikkert, jeg kan udføre reparationen lige med det samme eller samme dag, som du kontakter mig – men så er du i hvert fald kommet i gang.

Ligeledes kan det tænkes, at det er nødvendigt at få bestilt ekstraudstyr hjem for at få elektronikken på din båd til at virke optimal igen. Kontakt mig, og så finder vi hurtigt en løsning.

Kontakt mig og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvorvidt jeg vil kunne hjælpe dig med lige netop den opgave, du har til mig? Så er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig i forbindelse med reparation af elektronik på din båd.

Jeg lægger stor vægt på altid at levere en god service, og netop derfor har du også mulighed for at kontakte mig hele døgnet rundt – også i weekenden og på helligdage.