JSJ TEKNIK

RING OG HØR NÆRMERE, DER ER IKKE DET VI IKKE KAN KLARE

OPSÆTNING AF PARABOL OG ANTENNE SAMT REPARATION


Har du for nylig købt en ny TV-pakke fra Canal Digital eller Viasat? Oplever du problemer med boksen, eller er du blot i tvivl om, hvordan du får den monteret ordentligt, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Jeg tilbyder professionel opsætning af parabol og antenne i blandt andet Holbæk, Nykøbing Sjælland og Kalundborg, men jeg løser også opgaver for kunder i resten af landet. Ud over montering af parabol og antenne så kan jeg også tilbyde reparation af din nuværende parabol eller antenne, hvis den ikke fungerer, som den skal.

Har du købt en ny TV-pakke fra Viasat eller Canal Digital, sørger jeg for, at monteringen sker korrekt, og inden jeg går derfra, sikrer jeg mig, at det hele virker, som det skal.

NY PARABOLMONTERING ELLER PARABOL-REPARATION? FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING

Det kan for nogle være svært at finde rundt i, hvilken løsning der vil være den mest optimale. Skal den gamle antenne repareres, eller er det nødvendigt med en helt ny løsning? Jeg kommer gerne forbi dig og tager en snak med dig om, hvilken løsning der i dit tilfælde vil give mest mening – om det er en helt ny opsætning af parabol eller antenne, eller om det bedre kan betale sig at få udført en antenne-reparation.

I forbindelse med besøget kan jeg også foretage en fejlsøgning for bedre at kunne vurdere, hvor meget en eventuel parabol-reparation vil komme til at koste. Det giver som regel et godt fundament for at vurdere, om en reparation eller en ny parabolmontering bedst kan betale sig.

KØB DIN TV-PAKKE DIREKTE GENNEM MIG OG FÅ HJÆLP TIL MONTERING

Jeg forhandler også selv bestemte pakker og produkter til fordelagtige priser. Hvis du tilkøber Canal Digital eller Viasat gennem mig og min virksomhed, JSJ Teknik, så sørger jeg ligeledes for at komme forbi dig for at foretage en korrekt montering og installation af den valgte TV-pakke.

KONTAKT MIG OG HØR NÆRMERE OM OPSÆTNING AF PARABOL OG ANTENNE

Uanset om din henvendelse drejer sig om professionel hjælp til reparation eller opsætning af antenne eller parabol, eller om den drejer sig om andet inden for dette område, så kan jeg være behjælpelig.

Sammen finder vi ud af, hvad jeg kan gøre for dig, om der er behov for eventuelt ekstraudstyr eller andet, og om jeg for eksempel skal komme forbi din adresse og foretage en fejlfinding.

Drejer det sig blot om at få monteret en TV-boks eller lignende, vil det være sjældent, at der er behov for mere udstyr end min viden og ekspertise. Skal du have hjælp til montering af antenne eller parabol, så tager vi en snak om, hvad der skal gøres.

Du kan fange mig på telefonen hele døgnet rundt og hele året rundt. Så driller fjernsynet midt i jule- eller sommerferien, så står jeg stadig til rådighed og sørger for at få afhjulpet dit problem så hurtigt som overhovedet muligt. Kontakt mig, så finder vi sammen en løsning og en god pris på antennemontering eller antennereparation. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vores
ARBEJDSOMRÅDER

Høvevej 12
4540 Fårevejle

40 11 98 79
jsj.teknik@mail.dk

CVR 25508092

© Copyright – All rights reserved.

Til top